KONYA / ÇUMRA - Çumra Mesleki Eğitim Merkezi

Çumra Mesleki Eğitim Merkezi

Çaybaşı Mahallesi 73270. Sokak No.5 42500 Çumra /KONYA
Vizyon
Vizyonumuz; ne olmak istediğimizdir. Vizyonumuz; ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyonumuz; yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki… Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekeni yerine getirmeden endişeleri olmasın. İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Misyonumuz, okulumuzun "neden varız?" Sorusunu cevaplandıran ifadedir. Biz… Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerine sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve onları 21.yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve meslek kazandırmak için varız
Katı yakıt kalorifer
Özel oto